New Stars Heren 1 terug op landelijk niveau

Het eerste heren team van Basketbalclub New Stars uit Nieuwegein komt dit seizoen weer uit in de Eerste Divisie Noord. Door een probleem met de inschrijving waren zij afgelopen jaar ongewild veroordeeld tot deelname aan Rayon 1e klasse. De Nieuwegeiners kunnen zich weer volledig op de Eerste Divisie richten en hopen dit seizoen mee te doen in de top van de competitie. Het team is inmiddels uitgebreid met een aantal nieuwe gezichten.

Coach Joost van Hoeflaken: ”De selectie is zo goed als rond. Ten opzichte van vorig seizoen is het team versterkt met Thomas Veenhoven (Uball), Thomas van Zalingen (Dunckers) (beide met een New Stars verleden) en Richard Aachban (Red Stars). Het team is een stuk dieper dan vorig jaar, waarbij de meeste posities dubbel bezet zijn en we vooral aanvallend een stuk sterker zijn geworden. Dit team heeft de potentie om voor de bovenste plekken in de Eerste Divisie Noord te spelen!”

Op 21 september start Heren 1 het seizoen met een uitwedstrijd tegen Landslake Lions in Landsmeer. De week er na, op 28 september, staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Om 19.00 uur is in Sporthal de Waterlelie Hoofddorp HS1 de tegenstander.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk