Nepagent berooft man bij pompstation bij Nieuwegein

Bij een tankstation langs de A27 is woensdag een man beroofd door iemand die zich voordeed als agent. Het gebeurde in de buurt van Nieuwegein, op de parkeerplaats van De Kroon, zo meldt de politie.

Het slachtoffer werd rond 21.40 uur aangesproken door de nepagent. De oplichter wilde hem zogenaamd controleren op drugs, waarna het slachtoffer zicht moest legitimeren en zijn zakken legen.

De nepagent stal vervolgens zijn portemonnee en stapte weer in de auto, waarna hij er op hoge snelheid vandoor ging. De politie zoekt getuigen van de overval.

Er zouden in totaal vier verdachten in de auto hebben gezeten, waarvan er eentje zich dus voordeed als nepagent. Het zou gaan om een lichtgetinte magere man van tussen de 35 en 40 jaar. Hij droeg een zonnebril en een zwart T-shirt. De bestuurder van de auto was een man met een bol gezicht, licht kort gemillimeterd haar en een lichte huidskleur.

De nepagent reed volgens het slachtoffer in een zwarte Opel Astra. Of de nepagent ook een politiepak droeg is niet duidelijk.

Met dank aan onze samenwerkingspartner RTV Utrecht

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren