Katern

Nederlands Kampioenschap Rolschaatsen naar Nieuwegein

artikel36926-krc_123In het weekend van 2 en 3 juli organiseert KRC Rolling in samenwerking met de Rolschaatsbond de Nederlandse Kampioenschappen Kunstrolschaatsen (NKK) in Sporthal Galecop in Nieuwegein. Publiek is van harte welkom, een toegangskaart kost per dag 5 euro voor een volwassene en voor kinderen tot en met 12 jaar 2,50 euro.

KRC Rolling: ‘We zijn trots dat de NKK dit jaar weer verreden wordt op eigen baan.’ De rolschaatsvereniging is reeds druk met met de voorbereidingen om er een geslaagd weekend van te maken.

Tijdens de voorwedstrijden de afgelopen maanden hebben kunstrolschaatsers uit heel Nederland gestreden om mee te mogen doen tijdens dit NKK. Dat houdt in dat de beste rolschaatsers van Nederland mee zullen doen in Nieuwegein in de verschillende klassen in de categorieën ‘Figuren’ en ‘Vrij Rijden.’ KRC Rolling zelf zal 17 deelnemers leveren aan het NKK. Hieronder zijn een aantal Nederlands kampioenen 2015. Zij zullen proberen hun titel te verdedigen of een titel te behalen in een hogere klasse.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk