Katern

Natuurkwartier zoekt vrijwilligers

Heeft u groene vingers en vindt u het fijn en gezellig om met andere mensen in contact te komen en samen een stukje verantwoordelijk werk te doen? Neem dan contact met ons op, wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor het onderhoud van de natuurtuin rond het Milieu Educatie Centrum.

Als tuinvrouw / tuinman verzorgt u – samen met andere vrijwilligers en professionele krachten – de natuurtuin rondom het Milieu Educatie Centrum (MEC). Gedurende het groeiseizoen (maart tot en met november) bent u heerlijk buiten bezig. De vrijwilligers zijn in de tuin actief op de dinsdag- en woensdagochtend. Wij op zoek naar een aantal nieuwe enthousiaste mensen ter ondersteuning van onze bestaande vrijwilligersploeg.

Het Natuurkwartier is een prachtig groen gebied waar mensen en dieren, natuur en cultuur elkaar raken. Actief zelf ontdekken, verwonderen, inspireren en bewust worden zijn de kernwoorden van onze activiteiten en producten. Het Natuurkwartier wordt gevormd door het Milieu Educatie Centrum en kinderboerderij IJsselstee van de gemeente Nieuwegein, poldermolen Oudegein van het Utrechts Landschap en Museum Warsenhoeck.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren