Nationale Kunstdagen in Nieuwegein

Traditiegetrouw vinden de Nationale Kunstdagen plaats in het laatste weekend van de Nationale Kunstweek, die dit jaar plaatsvindt van 4 t/m 12 november. Dat betekent dat de Nationale Kunstdagen dit jaar plaatsvinden op zaterdag 11 en zondag 12 november 2017. De Nationale Kunstdagen vinden in 2017 plaats op een nieuwe locatie, namelijk de Beursfabriek in Nieuwegein.

Ook dit jaar zullen circa 250 kunstenaars met hooggewaardeerd werk exposeren. Er is dan ook een grote diversiteit aan kunst: u vindt op de Nationale Kunstdagen naast schilderijen, tekeningen en foto’s ook beelden, sieraden en grafiek. En dat allemaal voor vaak vriendelijke prijzen omdat u direct van de kunstenaar koopt, zonder dat deze commissie hoeft te betalen aan de organisatie. Om even bij te komen van de vele positieve indrukken die u op zult doen, kunt u vooraan in het sfeervolle restaurant én halverwege de beurshal genieten van heerlijke hapjes en drankjes en genieten van gezellige, sfeervolle live muziek.

De Nationale Kunstdagen worden op zaterdag 11 november om 11.30 uur officieel geopend door Ferdi Bolland. Meer informatie vindt u hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk