Nationale Kringloopdag: Feest bij Kringloop Plaza

Kringlooporganisaties doen hard hun best voor mens en milieu. Elke eerste zaterdag van oktober vieren de kringloopwinkels dat met een Nationale Kringloopdag, georganiseerd door de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Zo ook aankomende zaterdag 5 oktober. Op deze dag is het feest bij ruim tweehonderd kringloopwinkels en zeker ook bij Kringloop Plaza. Zin in een kop koffie, mensen ontmoeten en iets moois vinden? Kom dan zaterdag naar Kringloop Plaza op de Ravenswade 54 in Nieuwegein.

Vintage is hot en je kunt gerust trots zijn op een tweedehands aankoop. Maar kringlopen is vooral gewoon leuk. Misschien vind je wel net dat ene kastje voor weinig geld, speelgoed voor je kleine, of die borden die je oma ook had.

Zo krijg je aankomende zaterdag bij Kringloop Plaza tot wel 50% korting op de meubels. En op de kledingafdeling is het weer ‘Euroweekend’. Bijna alle kleding kost dan slechts 1,00 euro!

Met de Kerst in het vooruitzicht zal dit weekend ook de Kerstafdeling worden ingericht bij Kringloop Plaza. Het hele jaar door komen de kerstspulletjes binnen, deze zullen vanaf komend weekend worden verkocht.

Over Kringloop Plaza
Stichting Kringloop Plaza is het grootste kringloop warenhuis van Nieuwegein. Met 3000 m2 zorgen de vrijwilligers er elke dag voor dat u alle benodigdheden kunt vinden. Aan de Ravenswade 54, boven de Diebo, schuin tegenover Hornbach en Mac Donalds kunt u de winkel 7 dagen in de week komen bezoeken. Bent u met de kinderwagen of slecht ter been dan kunt u via de loopbrug de winkel makkelijk bereiken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren