Katern

Nationale Balkon Beweegdag

Op vrijdag 20 mei is het voor de derde keer de Nationale Balkon Beweegdag. Op deze dag gaat SportID Nieuwegein, samen met professionele danstrainers van Beatz DanceStudio en de De Dansfabriek Nieuwegein, langs verschillende locaties om vanaf het balkon met elkaar te bewegen. Ook zal er een leuke muzikale opwarming plaatsvinden onder leiding van de heren van de Swing Dixielandband.

Balkon Bewegen staat voor: veilig en toegankelijk samen bewegen, gezelligheid met medebewoners, plezier en een activiteit, waar iedereen aan mee kan doen. In heel Nederland wordt er vrijdag 20 mei op de balkons van woon- en zorglocaties bewogen, gedanst en plezier gemaakt.

Diverse locaties doen al mee
De locaties zijn dit jaar respectievelijk: Zorgspectrum Lekboulevard, Bosruiter 40, De Muzieknoot Nieuwegein, Reinaerde Cimbaalsingel en Boerderij Bos. Tussen 10.50 uur en 14.00 uur maken de deelnemers, samen met de buurtsportcoach en de danstrainers er een feestje van en komen de deelnemers met elkaar in beweging.

Voor vragen, opmerkingen en/of als u mee wilt bewegen neem dan gerust contact op met buurtsportcoach Caroline. Dit kan door te mailen naar c.vanderhelm@merwestein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk