Naschools sportaanbod voor de kinderen in Nieuwegein

Vanaf maandag 15 maart begint de nieuwe periode met het naschools aanbod voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De lessen worden in verschillende wijken in Nieuwegein georganiseerd samen met de  sportverenigingen en sportaanbieders uit Nieuwegein.

Het doel hiervan is dat kinderen uit Nieuwegein van maandag tot en met donderdag de mogelijkheid hebben om mee te doen aan gevarieerd sport- en beweegaanbod. De kinderen kunnen kennis maken met verschillende sporten en ook vooral lekker bewegen met hun vriendje(s) en/of vriendinnetje(s).

Het naschools aanbod is op maandag tot en met donderdag van 15.00 uur tot 16.30 uur elke dag in een andere wijk. De buurtsportcoaches van SportID Nieuwegein bieden verschillende sport- en beweegactiviteiten aan zoals voetbal, dansen, bootcamp en nog veel meer.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan het naschools sportaanbod? Bijvoorbeeld samen met jouw vriendje(s) en/of vriendinnetje(s)? Kijk dan voor meer informatie over het hele programma en aanmelden op de website van SportID Nieuwegein.

Heb je verder nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met buurtsportcoach Bo Dijkhorst via b.dijkhorst@merwestein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk