NAS zoekt strijkers en blazers!

Het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest (NAS) is op zoek naar strijkers en blazers om het orkest te versterken. Wil jij op goed niveau spelen in een gezellig orkest in Nieuwegein? Wil jij prachtige concerten geven samen met een projectkoor, een jongerenorkest of op verzoek voor het bedrijfsleven? Wil jij mee op tournee naar het buitenland? Kun jij repeteren op maandagavond? Dan ben je van harte welkom!

Het NAS bestaat uit ongeveer 35 enthousiaste amateur muzikanten. De leiding is in handen van dirigent Hans de Munnik. Thuisbasis van het orkest is Nieuwegein, maar we hebben ook leden uit IJsselstein, Houten,Vianen en Utrecht. Het NAS is een orkest met een zeer gevarieerd muziekrepertoire. Samen plezier beleven in het maken van mooie muziek is een van de speerpunten van ons orkest.

Het NAS repeteert op maandagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur in de kleine zaal van DE KOM aan het Stadsplein 6 in de binnenstad van Nieuwegein. Wil je meer informatie of wil je graag meedoen? Stuur dan een mailtje naar: Voor strijkers via Meike Jongejan (meike_jongejan@hotmail.com) en voor blazers via Inge van Soelen (ingevansoelen@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren