Naleving coronamaatregelen

Vanaf 1 juli zijn de maatregelen tegen het coronavirus verder versoepeld. De komende tijd geven we elkaar stap voor stap meer ruimte. Dit kan alleen als iedereen zich aan de maatregelen tegen de verspreiding van het corona- virus blijft houden. Als we allemaal ons gezond verstand blijven gebruiken, kunnen we ook de komende tijd stap- pen blijven zetten.

Naleving van die maatregelen is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Ook u kunt daarmee helpen. Ziet u dat mensen of bedrijven zich niet aan de regels houden, spreek die daar dan op een vriendelijke manier op aan. U kunt ook indien nodig een melding doen via deze website. Of bel de gemeente op het telefoon- nummer 14 030.

Uw melding helpt ons om overzicht
te krijgen van de naleving van de maatregelen. We kunnen niet overal naartoe. Op basis van uw melding én de signalen van onze handhavers op straat, bezoeken we zo snel en zoveel mogelijk gemelde locaties. We spreken mensen erop aan als zij zich niet aan de coronamaatregelen houden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren