Nachtwerk aan trambaan tussen Zegelstede en de overweg bij de halte Koekoekslaan

Tussen 5 en 9 november voert Regiotram Utrecht in Nieuwegein ’s nachts onderhoudswerk uit aan het spoor van de trambaan. Het gaat hierbij om het gedeelte van de trambaan tussen Zegelstede en de overweg bij de halte Koekoekslaan.

Om het spoor goed aan te laten sluiten op de wielen van de trams zet Regiotram Utrecht een speciaal onderhoudsvoertuig in dat langzaam over de trambaan rijdt en de rails op het juiste profiel slijpt.

HINDER
De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 01.45 uur en 04.30 uur. De reden waarom de werkzaamheden ’s nachts worden uitgevoerd is dat het openbaar vervoer dan niet wordt gehinderd. Hoewel hinder en overlast voor de directe omgeving zo beperkt mogelijk wordt gehouden, valt er niet aan te ontkomen dat tijdens dit werk gebruik gemaakt wordt van machines die in de nacht hoorbaar kunnen zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren