Nachtwerk 23 november aan trambaan in Nieuwegein

Binnenkort Regiotram Utrecht herstelwerkzaamheden uitvoeren aan het spoor van de trambaan in Nieuwegein. De aansluiting op het las tussen twee spoorstaven wordt verbeterd. Daarmee zal gezorgd worden dat trams op deze plek minder geluid maken.

Het werk wordt uitgevoerd in de nacht van woensdag 23 november tussen 01.45 en 04.30 uur. De locatie waar wordt gewerkt is in Nieuwegein nabij de kruising van de trambaan bij de Sweelincklaan ter hoogte van de woningen aan het Spinethof. De werkzaamheden worden in de nacht uitgevoerd door onze onderhoudsploeg zodat het openbaar vervoer met de tram dan niet wordt gehinderd.

Hinder
Om dit werk mogelijk te maken, worden gedeelten van het spoor geslepen en opnieuw in elkaar gezet. Het gebruik van machines kan ’s nachts tijdelijk voor geluidsoverlast zorgen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren