Nachtvlindernacht met het IVN Nieuwegein-Ijsselstein.e.o.

Elk jaar organiseert de Vlinderstichting de Nationale Nachtvlindernacht. In heel Nederland worden dan nachtvlinders bekeken en geteld. De nachtvlinders worden gelokt met stroop op bomen en met een groot doek waar licht op schijnt.

Milieuwerkgroep Houten én de IVN Nieuwegein-Ijsselstein.e.o. organiseren lokaal de Nationale nachtvlindernacht op vrijdagavond 30 augustus bij de kinderboerderij in Houten, in het NME lokaal en buiten.

Inloop in het NME-lokaal aan de Keerkamp 13 in Houten) vanaf 21.00 uur. Om 21.30 uur is er een presentatie van de verschillende nachtvlindersoorten. Om 22.00 uur wordt gestart met nachtvlinders kijken. Einde van de avond om 01.00 uur.

Toegang is gratis, vrije in- en uitloop, aanmelding niet nodig. Kinderen welkom onder begeleiding. Bij slecht weer kan de nachtvlindernacht verplaatst worden naar zaterdag 31 augustus. Check dus even tevoren deze website.

De kleine breedbandhuismoeder

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren