Na Corona eindelijk weer lekker een schoolvoetbaltoernooi

Woensdag 23 maart jl. was het weer zo ver! De eerste voorronde van het schoolvoetbaltoernooi bij voetbalvereniging JSV Nieuwegein ging van start. In het zonnetje streden 370 kinderen verdeeld over 39 teams om de winst van de eerste voorronde. Dankzij de snelle levering van Ralph Sports Nieuwegein konden de wedstrijden gespeeld worden met gloednieuwe voetballen! De organisatie is in handen van de gemeente Nieuwegein, Verbindion Nieuwegein en Mijnsportid.nl.

Het was een sportieve en spannende middag. Bij de categorie schoolteams groep 7/8 moest de winnaar zelfs worden bepaald door het nemen van penalty’s. Winnaars van de eerste voorronde werden team 4 en team 12 van basisschool OBS De Veldrakker, team 1 van basisschool Lucas Batauschool en team 3 van Basisschool De Schouw! Deze teams stromen door naar de Nieuwegeinse finale welke gespeeld gaat worden woensdag 13 april bij JSV Nieuwegein.

De meiden van team 3 van basisschool de Schouw komen 13 april niet in actie. Zij hebben zich al direct geplaatst voor de regiofinale. De prijs voor het sportiefste team ging naar de meiden van groep 5/6 van basisschool De Trompetvogel Basisschool.

Tweede voorronde
Woensdag 30 maart wordt de tweede voorronde georganiseer, maar dan op de sportvelden bij VSV Vreeswijk. De volgende scholen komen dan in actie: Basisschool Prins Willem Alexanderschool Vreeswijk en Hoog zandveld, Mauritsschool Nieuwegein en Basisschool De Tweeklank. Vanaf 13.30 uur is publiek van harte welkom om te komen kijken!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk