N-Joy

Vanuit verschillende hoeken is de vraag gekomen om eens te kijken naar activiteiten voor jong volwassenen (tussen de 20 en 40 jaar), die zelf niet zo makkelijk contact leggen met leeftijdgenoten. Doel is om samen iets leuks te gaan doen. Een medewerkster van de SBWU en van Stichting Welzijn Nieuwegein hebben samen met 3 jongvolwassenen het initiatief genomen en bijgaande uitnodiging is hiervan het eerste resultaat.
Er zijn genoeg dingen te doen voor ouderen en voor jongeren. Maar eigenlijk val jij precies buiten de boot. Soms is het leuk om bijvoorbeeld eens naar de bios te gaan of een terrasje te pakken in Utrecht, maar niemand vind het echt leuk om dit alleen te doen. Dit is je kans om mensen te leren kennen die in dezelfde situatie zitten als jij. Voor een goede start is het belangrijk dat we elkaar eerst eens zien en een beetje leren kennen. Daarom wordt er een kennismakingsbijeenkomst gehouden op 8 april a.s. (zie bijgaande flyer). Op deze bijeenkomst gaan we praten over wat ieders wensen zijn. Wat zou je samen willen doen, met wie en wanneer?Voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je fysiek in staat bent om zelf overal heen te gaan met fiets of openbaar vervoer. We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, maar je moet in alle gevallen rekenen op een kleine bijdrage. Het is de bedoeling dat de groep en de activiteiten op een gegeven moment zelfstandig gaan draaien. Er is dus geen permanente begeleiding.Als eerste vervolgactiviteit is er een Paaslunch op vrijdag 22 april van 12.00 – 14.30 uur in buurtcentrum de Boog. Kennismaking op 8 april van 16.30 – 18.00 uur in buurtcentrum de Boog. Adres: Thorbeckepark 183. Opgeven uiterlijk 5 april bij Marina Broekman (06-29399650 (SBWU))

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: