MyWheels lanceert deelauto’s in Nieuwegein: Duurzame mobiliteit binnen handbereik

De Nederlandse marktleider in deelvervoer, MyWheels, zet een nieuwe stap richting duurzame mobiliteit door haar aanbod uit te breiden naar Nieuwegein. Als reactie op de toenemende vraag naar milieuvriendelijk transport worden er vijf deelauto’s in Nieuwegein geplaatst.

deelauto

Deze stap is bedoeld om Nieuwegeiners een toegankelijke en duurzame alternatieve mobiliteitsoplossing te bieden. De auto’s zijn strategisch geplaatst in verschillende wijken, namelijk Fokkesteeg, Batau, Zuilenstein en Blokhoeve. Binnenkort wordt een vijfde locatie toegevoegd aan het aanbod.

“We merken vaak dat de randgebieden van grote steden, zoals Nieuwegein, aantrekkelijk zijn voor stedelingen die naar de buitenwijken verhuizen. Dit sluit naadloos aan bij onze doelgroep. De aanwezigheid van deelauto’s maakt duurzaam vervoer nu binnen handbereik voor hen,” aldus Dani Sprecher, Manager Public Affairs en Plaatsingsstrategie van MyWheels.

Blik op de toekomst
Met oog op de toekomst zal MyWheels het aanbod aan deelauto’s in Nieuwegein blijven uitbreiden op basis van de behoeften en het gebruikspatroon van de gebruikers. Deze stap benadrukt het voortdurende engagement van MyWheels om duurzame mobiliteit te bevorderen.

“We zijn verheugd om te kunnen bijdragen aan de Nieuwegeinse gemeenschap en de lokale duurzaamheidsinitiatieven te ondersteunen. Onze missie is om mobiliteit gemakkelijker, flexibeler en milieuvriendelijker te maken,” voegde Dani Sprecher toe.

Over MyWheels
MyWheels is ervan overtuigd dat er maar een miljoen auto’s nodig zijn om Nederland mobiel te houden. Zo creëert MyWheels meer ruimte op straat, meer ruimte voor groen en leveren we een belangrijke bijdrage aan het milieu. Met 2.900 deelauto’s, waarvan 60 procent elektrisch, is MyWheels marktleider en het grootste autodeelplatform van Nederland.

Het is de ambitie om in 2023 de groei van MyWheels voort te zetten, zodat zij nog meer impact maken op het gebied van emissiereductie en de krapte in de openbare ruimte. Verder blijven zij hun vloot verder uitbreiden, met alleen nog elektrische voertuigen. Dit draagt bij aan één van de doelstellingen: vanaf 2025 volledig elektrisch.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk