MVG energy solutions

Tim van Wilsem van MVG energy solutions is sinds 2009 actief in de led-verlichting en mag dan ook een specialist genoemd worden. MVG levert functionele led-verlichting aan bedrijven, VvE’s, zorg, scholen en meer. Tim verzorg het gehele traject; van advies tot en met de nazorg. De montage wordt gedaan door een aantal vaste vakkundige monteurs. Op deze manier worden de klanten geheel ontzorgt.

MVG kiest voor de meest duurzame oplossing bij zijn klanten; er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande armaturen, waarin de lampen worden vervangen voor led-lampen. De armaturen hebben dan slechts een kleine technische aanpassing nodig. Op deze manier is de aanschaf van led-verlichting een stuk voordeliger dan het simpelweg vervangen van het gehele armatuur. De energiebesparing welke met led-verlichting te realiseren is kan oplopen tot wel 85%.

MVG energy solutions is gevestigd is Nieuwegein. Kijk op de website van MVG energy solutions voor meer informatie of bel: 06-31917158.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren