MUZtheater maakt ‘Truckstop’ in De Kom

‘Truckstop’ is de tweede productie waarmee het MUZtheater dit seizoen in de theaters staat. Beide producties zijn ook opgenomen in het programma van Theater De Kom. CJP-podiumprijs winnaar ‘Co-starring’ zorgde eerder in het seizoen al voor uitbundige reacties. De indringende jongerenvoorstelling ‘Truckstop’ zal op dinsdag 19 februari niet minder enthousiast ontvangen worden.

Drie leerlingen van het Cals College zagen de voorstelling tijdens Festival de Opkomst. Stefanie van Arkel schreef het volgende:

“Ik vind het een heel aangrijpend een realistisch stuk, juist doordat je betrokken wordt in de gedachten van de personages lijkt het alsof je het zelf meemaakt. De meeste mensen in de zaal vonden het knap gedaan. Deze voorstelling vond ik ook helemaal niet saai. Eerst dacht ik dat het saai zou worden, omdat er helemaal geen decor was, er lag alleen maar zand, maar het was nog leuker om je eigen voorstelling van de gebeurtenissen te maken. Dit is echt een indringende jongerenvoorstelling, maar ook voor ouderen is dit heel erg aangrijpend. Ik vond het niet speciaal alleen voor jongeren, want in het begin vond ik het wel even moeilijk te begrijpen, maar later snapte ik dat ze op hun dood terug keken, als een soort flashback.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk