Muzikale ‘sprookjes’ van pater Moeskroen

Pater Moeskroen staat in Theater De Kom met een compleet nieuw programma onder de titel ‘Sprookjes’. “Muziek waar je dorst van krijgt,” schreef Algemeen Dagblad. Dat geeft niets want het theatercafé van De Kom is open op 7 februari!

Roodkapje…waar ga je heen? Wie kent ‘m niet, de eigentijdse bewerking van het lied, gemaakt door Pater Moeskroen. De vrolijke feestband die bestaat uit zeven muzikanten en een uitgebreid arsenaal aan instrumenten, zorgt geheid voor een verrassende avond. De uitgangspunten zijn nog als vanouds: mooie melodieën en feestelijke deunen, geïnspireerd op Schotse en Ierse volksmuziek, en een gezonde dosis humor. Gelooft u trouwens niet alles wat in deze show gezegd wordt: het zijn tenslotte maar ‘Sprookjes’.

Wilbert van Duinhoven, Thomas Gerretsen, Jeroen Goossens, Adje Grooten, Martien van Oostrom, Ton Smulders en Marcel Sophie zijn Pater Moeskroen. De regie is in handen van Dick Hauser. De voorstelling is op donderdag 6 februari en begint om 20.15 uur. De entreeprijs is € 15,- voor CJP: € 13,-

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk