Muzieklessen in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Het Dorpshuis in Fort Vreeswijk start op dinsdag 13 november aanstaande met muzieklessen voor jongens en meisjes van 6 tot en met 16 jaar. Gitaar, Ukelele, Mandoline, Saxofoon, Blokfluit, Slagwerk, Piano, Synthesizer en de Melodica zijn de instrumenten die de jongeren kunnen leren bespelen.

De lessen worden gegeven in drie instrument-groepen
Toetsen (piano, synthesizer)
Blazers (saxofoon, blokfluit, trompet)
Slagwerk (drumstel, djembé).

De lessen worden gegeven in een groepje van maximaal 5 personen. Iedere dinsdag tussen 17.00 uur en 18.40 uur is er les. Een les duurt een half uur. De indeling en volgorde worden in overleg gemaakt met de deelnemers.

Per ronde van 5 lessen zijn de kosten € 30,-. Houders van een N-pas betalen per ronde: € 10,- De muzieklessen worden gegeven door Hans Viezee. Hans Viezee is een bekende en zeer ervaren muziekdocent en dirigent die kinderen heel goed het plezier in muziek maken kan leren.

Meer informatie en kennismaken kan op dinsdag 13 november van 17.00 uur tot tot 18.00 uur. Aanmelden kan op dinsdag 13 november en, met vermelding van naam, leeftijd en muziekinstrument, bij de beheerder van het Dorpshuis, per email: dorpshuisvreeswijk@gmail.com of bellen met: 06-21664918.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk