Muziek in Utrecht

Helemaal terug van weggeweest, onze nationale troubadour, Lenny Kuhr. Ze speelt op donderdag 19 januari in muziekcentrum Vredenburg. Wilma Paalman treedt met haar groep die avond op in het Schiller Theater Place Royale (Minrebroederstraat 11).

Op vrijdag 20 januari kunt u in Rasa (Pauwstraat 13) kijken naar de nieuwste Flamencoster uit Triana, Rosário Guerrero Hernandez, beter bekend als Rosário la Tremendita.

De Punkmetal band Malkovich neemt die avond afscheid van zijn bassiste in ACU (Voorstraat 70) met een aantal bevriende bands, waaronder Malle Pietje en de Bimbo’s. Wie van de Argentijnse tango houdt doet er goed aan vrijdagavond 20 januari in Schiller Theater Place Royale (Minrebroederstraat 11) door te brengen, voor weer een bijzondere Argentijnse Tango Salon.

Trompettist Eric Vloeimans treedt met zijn band op zaterdag 21 januari op in het muziekcentrum Vredenburg. Op dezelfde avond speelt op het SJU-Jazzpodium (Varkenmarkt 2) de Marty Ehrlich Quartet. En ik Ekko (Bemuurde Weerd WZ 3) kunt u dan vooral luisteren naar het beste uit de roemruchte Utrechtse studio The Green Motel. Optredende bands zijn Phinx & band, Room Eleven, Dial Prisko en Poldek.

Op zondag 22 januari treedt de Antilliaanse Izaline Calister op in de Stadsschouwburg. En het Duitse Emocore gezelschap face-about-face staat die avond in DB’s (Carthesiusweg 90a), samen met de Hollandse bloedverwanten Parson Brown en Patch of Narrative.

Op woensdag 26 januari tenslotte treedt het Deense The Broken Beats op in Ekko, en die lijken qua muziek en stijl zo uit de jaren ’60 weggelopen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren