Musicallessen voor jongeren in de Kom

Op zaterdag 21 september gaan de musicallessen weer van start bij DE KOM. De musicalafdeling is een opleiding met een doorgaande leerlijn met verschillende groepen voor kinderen en jongeren. Ruim honderd cursisten weten wekelijks de weg naar DE KOM te vinden om musicallessen te volgen in de grote toneelstudio en dansstudio’s.

De lessen bestaan uit de onderdelen zang, toneel en dans, en elk onderdeel wordt gegeven door een gespecialiseerde docent. Het docententeam heeft ruime musicalervaring en barst van de ideeën en creativiteit. Aan het eind van het jaar spelen alle musicalcursisten mee in een spraakmakende en uitbundige productie. Daarnaast bezoeken musicalcursisten grote musicalproducties met korting in het theater van DE KOM en ze leren van hun idolen tijdens meet & greets. Neem voor meer informatie en het aanvragen van een proefles contact op met de cursistenadministratie via 030 604 38 92 of kunstencentrum@dekom.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren