Music & Dishes 24 juni de laatste keer ……….

Vanaf januari dit jaar werd in het Kleur, Geur- en Smaakcentrum de nieuwe activiteit Music & Dishes georganiseerd. Doel was om de inwoners van Nieuwegein te laten genieten van mooie en sfeervolle muziek en heerlijke gerechten. Dit in samenwerking met De Kom om zo hun talenten een platform te bieden om zich te presenteren en profileren. Daarnaast ging de opbrengst naar het speciale Instrumentenfonds van De Kom.

Het evenement was meteen vanaf het begin een groot succes en steeds fors overschreven. Per editie konden maximaal 50 gasten aan de activiteit deelnemen. En ook de 6e editie op 24 juni zit weer vol. Helaas heeft de organisatie door deze belangstelling ruim 200 mensen moeten teleurstellen.

De initiatiefnemers Cees van Suylekom en Eric Denneman hebben een aanzet willen geven en willen aantonen dat in Nieuwegein aan een dergelijk evenement behoefte bestaat. Gezien het succes van Music & Dishes is dit duidelijk gebleken. Gehoopt wordt nu dat dit initiatief een vervolg krijgt bijvoorbeeld door de reguliere horeca. Zo zou de nieuwe horecalocatie De Burgemeester van Els Vroege plannen daartoe hebben. Door een vervolg te geven blijft een dergelijk evenement behouden alsmede de samenwerking met De Kom en de steun van hun Instrumentenfonds zodat kinderen met een smalle beurs muziek kunnen maken.

Op zondag 24 juni wordt dus de laatste editie georganiseerd (volgeboekt ).Ook deze keer met weer prachtige talenten van De Kom en deze keer een heerlijke Indische rijsttafel van een bekende kok. Met veel plezier hebben de initiatiefnemers Music & Dishes opgezet en georganiseerd en danken de deelnemers voor hun vertrouwen.Natuurlijk gaat het Kleur, Geur- en Smaakcentrum gewoon verder met de Kookworkshops.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk