Muntstad wint titel Volkswagen bedrijfswagen maatwerkspecialist van 2023

Volkswagen bedrijfswagen dealer Muntstad uit Utrecht, is vanuit het netwerk uitgeroepen tot maatwerkspecialist voor 2023. Deze prijs is een bekroning voor de diversiteit die Muntstad biedt aan ombouwmogelijkheden voor een bedrijfswagen. Met 9 vestigingen in o.a. Utrecht, Zeist, Nieuwegein en Maarssen behoort Muntstad tot één van de grotere dealerbedrijven van Nederland.

De maatwerkspecialist is een Volkswagen bedrijfswagendealer die een grote keuze biedt aan ombouw mogelijkheden voor een bedrijfswagen. Denk hierbij aan het opbouwen van een glasrasteel voor een glaszetter, of een koelwagenombouw voor gekoeld vervoer. Ook het ombouwen van een bedrijfswagen met een open laadbak behoort tot de mogelijkheden. Muntstad heeft zich in deze ombouw verder gespecialiseerd, waardoor voor de vele vragen van ondernemers altijd een passende oplossing kan bieden. Door deze specialisatie kan Muntstad soms oplossingen bieden die bij andere aanbieders niet tot de mogelijkheden behoren.

“Deze oplossingsgerichtheid zit in ons bloed” zegt salesmanager Ronald Hijkoop. “Wij willen altijd kijken naar een passende oplossing bij de vraag van de ondernemer. Het leukste vind ik dan om het samen met het team het onmogelijke toch mogelijk te maken. Deze prijs voelt dan ook echt als een beloning voor alle inspanningen die wij hebben geleverd.”

De titel “maatwerkspecialist van het jaar” is een jaarlijkse competitie vanuit de Volkswagen bedrijfswagens importeur PON. Alle officiële Volkswagen bedrijfswagendealers mogen gedurende het jaar laten zien hoe goed zij maatwerk oplossingen kunnen bieden aan hun klanten.

Over Muntstad
Muntstad is dé officiële merkdealer en servicepartner van Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens in Utrecht en omstreken. Daarnaast heeft Muntstad een eigen schadeherstelbedrijf, leasemaatschappij en een verhuurtak. Hiermee is Muntstad in staat om de complete mobiliteitsbehoefte in te vullen voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Met 9 vestigingen in o.a. Utrecht, Zeist, Nieuwegein en Maarssen behoort Muntstad tot één van de grotere dealerbedrijven van Nederland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk