Katern

Multiculturele Thee-in in Buurtcentrum Kerkveld

Het Multicultureel Vrouwenproject van de Stichting Welzijn organiseert op dinsdag 29 mei weer een multiculturele THEE – IN voor vrouwen uit alle culturen en van alle leeftijden.

Elke keer staat een andere cultuur centraal. Deze keer is staan de landen Irak en Iran in de belangstelling. Er wordt traditioneel thee geschonken uit zogenaamde samovars en zullen er lekkere Arabische koekjes worden geserveerd. Ook wordt er weer voor mooie muzikale omlijsting gezorgd vanuit het desbetreffende land.

De THEE-In wordt gehouden in Buurtcentrum Kerkveld, Kerkveld 63 en is elke laatste dinsdagmiddag van de maand van 13.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. Niet alleen voor migrantenvrouwen is het een leuke manier om spontaan met andere vrouwen in contact te komen, maar ook voor de autochtone Nederlandse vrouwen blijkt de Thee-In een welkome activiteit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: