MOvactor krijgt tweede bestuurder

Welzijnsondernemingen MOvactor (Nieuwegein) en Welzijn Woerden krijgen een tweede bestuurder. Naast voorzitter Dennis Duiker, tevens directeur van MOvactor, zal Hannie van Baren, de directeur van Welzijn Woerden, per 1 januari 2013 deel uit maken van het bestuur.

Welzijn Woerden en MOvactor zijn ‘zusterorganisaties’. Het bestuur en de Raad van Toezicht van beide maatschappelijke ondernemingen zijn statutair gelijk van samenstelling. Met de toetreding van Hannie van Baren, maakt de organisatie zich ook op het hoogste niveau op voor de enorme hoeveelheid aan taken die in het sociaal domein opgevangen moeten gaan worden. Door veranderende wetgeving gaat veel zorg de komende jaren naar de gemeenten, maar met minder geld. Dat betekent dat gemeenten samen met de burgers zorgvragen zullen gaan opvangen. Organisaties MOvactor en Welzijn Woerden zijn er klaar voor om de gemeenten en de inwoners daarbij te helpen.

Deze Maatschappelijke Ondersteuning wordt nu al door MOvactor en door Welzijn Woerden georganiseerd en zal met nieuwe diensten en nieuwe gebouwen verder uitgebreid worden. Met de benoeming van Hannie van Baren wil de Raad van Toezicht van de koers en ontwikkeling van de ondernemingen in het bestuur borgen en de caseload van de groeiende ondernemingen beter verdelen. In Nieuwegein blijft Dennis Duiker directeur van MOvactor en in Woerden zal Hannie van Baren directeur blijven van Welzijn Woerden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk