Motorrijder zwaargewond op de A.C. Verhoefweg

In Nieuwegein is vanmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt nadat hij op een aanhangwagen botste. Het ongeluk gebeurde bij de oprit van de A12 bij Papendorp op de A.C. Verhoefweg. De motorrijder lijkt er slecht aan toe.

Er werd een traumahelikopter opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren bij de medische hulpverlening. Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur. De motor knalde op een oplegger met daarop een graafmachine.

Foto Ricardo Vervoorn Rijkswaterstaat: De Traumaheli landt. Naast ambulances was ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Het slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De kruising met oprit naar de A12 richting Arnhem was deels afgesloten voor verkeer, zodat hulpdiensten hun werk kunnen doen. Rond 16.00 uur werd de weg weer vrijgegeven voor al het verkeer. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht. Eventuele getuigen worden opgeroepen om zich te melden bij de politie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren