Motorcrosser zwaargewond bij crash langs de Lek in Nieuwegein

Langs de Lek in Nieuwegein is vrijdagavond een bestuurder van een crossmotor zwaargewond geraakt. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter rukten uit naar de plek van het ongeluk.

Het slachtoffer kwam rond 19.10 uur door een nog onbekende oorzaak ten val op de Lekdijk Oost in Vreeswijk. Het zou gaan om een afgesloten stuk grond, waardoor ambulancepersoneel niet gemakkelijk bij de plek kon komen. Uiteindelijk lukte het met een bootje om het slachtoffer te bereiken.

Het slachtoffer zou uiteindelijk in de traumahelikopter zijn vervoerd naar het ziekenhuis. Over de toestand van de motorrijder is niets bekend. Het incident trok veel bekijks.

Omwonenden laten weten dat regelmatig jongeren in dit gebied met hun motor crossen. In een reactie laat een omwonende weten: ‘Het terrein wordt vaker gebruikt om te crossen. In de afgelopen periode zijn er meerdere ongelukken gebeurd. De crossmotoren geven veel geluidsoverlast, terwijl het gebied een natuurgebied is. Wij hebben dit ook kenbaar gemaakt aan de gemeente. Zij hebben beloofd te gaan handhaven. Ook met mooi weer staan er veel campers, dit is geen gebied om te recreëren.’

One thought on “Motorcrosser zwaargewond bij crash langs de Lek in Nieuwegein

  1. Bas

    Als hij inderdaad een NATUURgebied naar de kl*ten aan het helpen was, kan ik er niet echt mee zitten.
    Sterker nog…

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren