Mooie start ‘Club Jazz’ in De Middenhof

Vandaag vond de eerste ‘Club Jazz’ plaats in Boerderij De Middenhof in Nieuwegein. Iedere derde zondag van de maand zal de Utrechtse pianiste en vocaliste Heleen Schuttevaêr met haar band Jazz muziek ten gehore brengen, samen met een gastspeler, deze week was het de beurt aan aanstormend talent Jim van der Zee (19, gitaar/vocals) en bassist Niels Tausk. Haar eerste optreden vandaag zorgde gelijk voor een goed gevulde zaal. Ons videoteam, Jos van Vogelpoel en Frans Evers, waren aanwezig om Heleen enkele vragen te stellen.

Heleen Schuttevaêr brengt al jaren met groot succes ‘Club Jazz’ in Utrecht, Amsterdam en andere steden, maar doordat de eigenaar van café ‘t Hoogt en de Brasserie in Utrecht gingen stoppen met live muziek is Heleen uitgeweken naar Nieuwegein. Hans Ultee, de eigenaar van De Middenhof, heeft haar naar Nieuwegein gehaald omdat hij zeer enthousiast was geworden van haar muziek tijdens een optreden.

De bezoekers waren zondagmiddag erg enthousiast over het eerste optreden van Heleen in Nieuwegein. Hier werd ook het idee geopperd om af en toe een Jazz-sessies te houden met de bezoekers. De volgende ‘Club Jazz vindt plaats op 19 februari aanstaande weer van 14.30 uur tot 17.00 uur in De Middenhof op de Duetlaan in Nieuwegein. Boven het videoverslag van Jos en Frans met een interview met Heleen Schuttevaêr.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk