Monumentencommissie zoekt nieuw lid

De gemeentelijke monumentencommissie zoekt een nieuw lid om de commissie te versterken. Deze commissie adviseert het college van B&W gevraagd en ongevraagd over het monumentenbeleid en monumentenprocedures.

In de commissie zitten onder andere drie leden uit de Nieuwegeinse bevolking. Vanwege het vertrek van één van die leden is de commissie op zoek naar een nieuw lid. Ruime ervaring met en/of kennis van (restauratie-)architectuur is vereist. Kennis van de Monumentenwet 1988, ervaring met monumentenadvisering en -procedures zijn een pré. Daarnaast is het nieuwe lid woonachtig in Nieuwegein, of op zijn minst zeer bekend met Nieuwegein en zijn historie.

Bent u geïnteresseerd en wilt u naar deze functie solliciteren, dan ontvangt de gemeente graag uw sollicitatiebrief per e-mail op het volgende e-mailadres: e.sleijpen@nieuwegein.nl. Solliciteren kan tot 11 januari 2015. Voor meer informatie over de functie en/of de procedure kunt u contact opnemen met Edmeé Sleijpen, secretaris van de monumentencommissie, via: (030) 607 12 78.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren