Monique de Beer nieuwe fractievoorzitter van GroenLinks in Nieuwegein

Vanavond is het nieuwe college van Nieuwegein geïnstalleerd. Vanuit GroenLinks is Marieke Schouten, voormalig fractievoorzitter, wethouder geworden. De fractie van GroenLinks heeft Monique de Beer eerder vandaag gekozen als nieuwe fractievoorzitter.

Nu het nieuwe college is geïnstalleerd, heeft er ook een verschuivingen plaatsgevonden in de fractie. Vanuit GroenLinks is, zoals hier boven vermeld, Marieke Schouten wethouder geworden met onder andere Duurzaamheid en Brede Toegang in haar portefeuille. De fractie van GroenLinks heeft Monique de Beer gekozen als de nieuwe fractievoorzitter van GroenLinks. Monique werd in mei 2015 raadslid. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, werd Monique met voorkeursstemmen herkozen. De kennis en ervaring van Monique liggen vooral in het sociaal domein, daarnaast is zij zeer actief maatschappelijk betrokken en heeft een breed netwerk in Nieuwegein.

De fractie is erg blij dat Monique de rol van fractievoorzitter op zich wil nemen. De fractie wil zich ook in de komende jaren volop gaan inzetten voor een inclusief Nieuwegein en een goede samenwerking met alle partijen in de raad.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren