Mogelijk overlast bij werkzaamheden

De verkeerswerkzaamheden in Batau Noord veroorzaken overlast voor het verkeer en de bewoners. De gemeente doet er alles aan om deze hinder zo beperkt mogelijk te houden. Op 28 oktober is de uitvoering van het wijkverkeersplan Batau gestart. Inmiddels zijn een groot aantal verkeersremmende maatregelen op de Middenweide en in de omgeving Dukatenburg gerealiseerd. De uitvoering loopt volgens planning. De werkzaamheden in Batau Noord duren ongeveer tot half maart 2003. Daarna starten de werkzaamheden in Batau Zuid met als belangrijkste onderdeel het aanbrengen van een rotonde op de hoek Batauweg / Noordstedeweg.

Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer op 6 januari as. aan het gedeelte van de Heemraadsweide dat ligt tussen de Middenweide en de rijksweg A2. Deze werkzaamheden en de omleidingroute voor de bewoners zijn door middel van borden op de Batauweg en Heemraadsweide aangekondigd. Het is de verwachting dat deze werkzaamheden drie tot vier weken duren. Gedurende deze periode wordt de fietssluis aan het begin van de Nedereindseweg verwijderd en kunnen de bewoners vanuit Rijnenburg de Nedereindseweg tijdelijk als omleidingroute naar de Batauweg gebruiken.

Omstreeks de tweede helft van februari wordt het kruispunt Batauweg / Middenweide gereconstrueerd. Batau Noord is dan weer via de Heemraadsweide toegankelijk. Daarna volgt het kruispunt Batauweg / Heemraadsweide.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren