Moen Garantiemakelaars is klimaatneutraal

Sinds deze maand mag Moen Garantiemakelaars aan de Boogstede 1 in Nieuwegein zich een klimaatneutrale makelaar noemen. Het kantoor heeft laten berekenen hoeveel CO2-uitstoot zij produceren. Vervolgens hebben zij ervoor gekozen om deze hoeveelheid te compenseren, via de website klimaatneutraalmakelen.nl. Voor de berekende hoeveelheid CO2-uitstoot van aankomend jaar wordt de juiste hoeveelheid bos geplant. Op deze manier draagt het kantoor bij aan een beter milieu.

“Dat is belangrijk,” vertelt Rob Moen van Moen Garantiemakelaars. “Alle nieuwsberichten over klimaatverandering zijn ook ons niet ontgaan. Naast onze keuze voor elektrisch- en hybride rijden, het zoveel mogelijk paperless werken, proberen wij ook de fiets te pakken en ons afval te scheiden. ” “Wij zijn ervan overtuigd dat alle beetjes helpen, en wanneer wij allemaal meedoen, we er ook samen uit zullen komen, “ aldus Dennis Wentink van Moen Garantiemakelaars.

Moen Garantiemakelaars maakte voor de klimaatneutrale berekening gebruik van een CO2-calculator die speciaal voor makelaars is ontwikkeld. Na het beantwoorden van een aantal vragen wordt de berekende hoeveelheid CO2-uitstoot weergegeven. Vervolgens wordt de uitstoot gecompenseerd door het laten planten van bomen via de stichting Trees for All.

Al vele jaren is Moen Garantiemakelaars de wegwijzer op de woningmarkt van Nieuwegein en omgeving. Met een kantoor in winkelcentrum Cityplaza begeleiden zij mensen bij het kopen, verkopen en taxeren van een woning.

Dennis Wentink en Rob Moens

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk