Moen Garantiemakelaars houdt Open Huis tijdens bij kaarslicht

Op donderdagavond 15 december organiseert Moen Garantiemakelaars een Open Huis bij kaarslicht. Tussen 18.00 en 20.00 uur kun je bij de deelnemende huizen aanbellen zonder afspraak. Door de gezellige en sfeervolle december maand laten zij deze avond de deelnemende woningen eens van een andere kant zien. En het is natuurlijk ook een knipoog naar de Nieuwegeinse traditie ‘Vreeswijk bij Kaarslicht’. Een overzicht van de deelnemende woningen vind je hier.

‘Een Open Huis is altijd een laagdrempelige manier om een woning te bekijken’, aldus makelaar Rob Moen. ‘Maar als je gericht op zoek bent naar een koopwoning, is het slim om alvast je wensen op papier te zetten. Waar moet mijn woning aan voldoen, waar zou ik graag willen wonen, minimaal aantal slaapkamers et cetera’. ‘Maar vergeet vooral ook niet om je budget voor het kopen van een huis vast te stellen’, vult makelaar Dennis Wentink aan.

‘Bespreek met een financieel adviseur jouw financiële mogelijkheden en zo weet je in welke prijsklasse je op zoek naar een huis kan gaan. En een financiële check werkt bovendien in jouw voordeel als je straks een bod op een woning wilt doen. Eventueel kunnen wij hierbij helpen door het inplannen van een afspraak bij een financieel adviseur’. Verder hebben Rob en Dennis nog een tip voor het bezichtigen tijdens het Open Huis. ‘Ga ook eens bij een huis kijken die niet meteen jouw voorkeur heeft. Misschien is het niet wat je in gedachten had, maar wie weet word je op slag verliefd’.

Heb je vragen over het Open Huis, de deelnemende woning of wil je jouw financiële mogelijkheden helder hebben? Je vindt Moen Garantiemakelaars aan de Boogstede 1 (Cityplaza). En zij zijn te bereiken op 030-6076060 of info@moenmakelaars.nl of www.moenmakelaars.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk