Moederdagactie Markten Nieuwegein

Zondag 12 mei is het weer moederdag. Daarom zetten de Markten in Nieuwegein op zaterdag 11 mei de moeders (vrouwen) in het zonnetje. Op de markt worden diverse acties gehouden m.b.t de markt. De marktondernemers hopen met deze acties meer bezoekers naar de markt te krijgen. Op de markt staat ten slotte de sfeer en beleving centraal. De Moederdagactie die begin mei start moet hier dan ook aan bijdragen. Een originele actie die bestaat uit diverse leuke activiteiten.

Rozen uitdelen op de markt
Zorg dat je als moeder/vrouw zaterdag 11 mei tussen 11:00 en 15:00 uur op de markt bent. Op deze marktdag worden er rozen uitgedeeld aan maar liefst 400 moeders (vrouwen). De rozen worden willekeurig uitgedeeld en op=op, zorg daarom dat je er op tijd bij bent.

Bij de rozen krijgt u ook een klein kaartje, waar u uw gegevens kan/mag invullen. Dit kaartje mag u inleveren op de markt bij Bloemenhandel van Leeuwen. Uit de ingeleverde kaartjes wordt een winnaar gekozen. Deze winnaar ontvangt een cheque voor een heerlijke overnachting met ontbijt in een luxe kasteel/hotel. De gelukkige winnaar wordt op vrijdag 17 mei bekend gemaakt op deze website.

Markten Nieuwegein
De markt heeft, zoals u hierboven ziet een eigen website, Facebook en Instagram pagina. Hierop vindt u allerlei informatie over de markt, zoals informatie over de ondernemers, aanbiedingen, recepten, nieuwsberichten en winacties. Ook op de social media pagina’s wordt u wekelijks op de hoogte gehouden van alle marktactiviteiten. Blijf deze pagina’s goed in de gaten houden voor de leukste acties en activiteiten op de markt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren