Moeder mishandeld winkelpersoneel

Winkelpersoneel betrapte op donderdagmiddag 5 juli een meisje op winkeldiefstal. Het personeel werd vervolgens mishandeld door haar moeder. Rond 14.35 uur hoorde een medewerkster van een winkel aan het Plein (City Plaza) dat het alarm van een beveiligingspoortje afging, toen een meisje de winkel uitliep. De medewerkster liep naar het meisje toe, zag dat zij meerdere spullen uit de winkel in haar handen had en vroeg haar daarom mee terug te lopen naar de winkel. Dat deed het meisje, 9 jaar oud en afkomstig uit Nieuwegein. Inmiddels was ook een ander personeelslid naar hen toegekomen en liepen zij terug naar de winkel.

Nog buiten de winkel werden de twee medewerksters aangesproken door een vrouw die zei de moeder van het meisje te zijn. Zij zei de spullen alsnog te willen betalen, maar één van de medewerksters gaf aan dat ze toch graag de politie ter plaatse wilde hebben. Daarop werd de moeder, een 30-jarige Nieuwegeinse, kwaad. Zij sloeg één van de medewerksters en krabde de andere.

De politie werd gewaarschuwd en agenten kwamen ter plaatse. Zij hielden de 30-jarige verdachte aan en namen haar met haar 9-jarige dochtertje mee naar het politiebureau. Tegen de moeder wordt proces-verbaal ter zake mishandeling opgemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk