Modeweekend op Cityplaza

Het najaar is in aantocht en dat is al goed merkbaar… zowel buiten als in de etalages. De modebranche en de consument krijgen de modekriebels. Daarom staat het weekend van 25 en 26 september in winkelcentrum Cityplaza – Nieuwegein geheel in het teken van de nieuwste najaars- en wintermode.

Op het centrale plein in het winkelcentrum wordt op de catwalk naast de actuele damesmode ook de najaars- en wintermode voor de man gepresenteerd. En uiteraard komen ook de laatste modetrends voor de kinderen aan bod.

De volgende ondernemers van CityPlaza zullen acte de présence geven op de catwalk: Broekman, Dream Kids, Hunkemöller, Miss Etam en Miss Etam Plus, M&S Mode, Philipoom, Steps, SPS, Wonder Woman, Jet Wear, Promiss en Prenatal. De nieuwste brilmode is afkomstig van Pearl Opticien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren