Mobiel Media Lab staat zaterdag 15 februari op Cityplaza

Zaterdag 15 februari aanstaande komt het Mobiel Media Lab van de politie weer naar Nieuwegein. Afgelopen woensdag stond Mobiele Media Lab al op het Nijpelsplantsoen. Zaterdag zal de grote vrachtwagen van 11.00 uur tot 16.00 uur op Cityplaza staan tegenover het politiebureau op de Schakelstede. Kom langs met vragen voor de wijkagenten Stadscentrum/Merwestein, handhaving en/of de gemeente. Er zal tijd zijn voor burgernet, enquêtes, games voor de kinderen en de politiepaarden komen nog langs!

De gehele dag zijn er meerdere professionals aanwezig, dus kom vooral langs en loop binnen! Heb je vragen aan politie of gemeente over de veiligheid en leefbaarheid van jouw buurt? Kun je tips gebruiken om inbraak te voorkomen? Kom dan praten bij het Mobiel Media Lab.

Met het innovatieve Mobiel Media Lab test de politie op een laagdrempelige manier haar communicatiemiddelen. De politie staat midden in de maatschappij en heeft op verschillende manieren contact met de inwoners van Nederland. Door in verbinding te staan, te luisteren en vervolgens de middelen te verbeteren, werkt zij, samen met u, aan een veiliger Nederland.

Wat is het Mobiel Media Lab?
Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter).

Het Mobiel Media Lab is ingericht met de nieuwste technologieën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie makkelijk overal in Nederland onderzoek doen.

Waarom test de politie haar communicatiemiddelen?
De politie maakt gebruik van verschillende communicatiemiddelen met elk een eigen doel en wil met deze middelen graag aansluiting vinden bij uw behoefte. Al jaren krijgt de politie hierbij hulp en advies van speciale burgerpanels. Dat gebeurde op politiebureaus of in wijkcentra. Met het Mobiel Media Lab kan dit overal in Nederland en bereikt de politie dus veel meer mensen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren