Mitros zoekt jonge huurders met interesse in wonen & stadsontwikkeling

Woningcorporatie Mitros, met woningen in Utrecht en Nieuwegein, is op zoek naar jonge huurders die de organisatie een spiegel voor willen houden. Deelnemers worden gevraagd om mee te denken over actuele thema’s over zoals betaalbaar wonen, duurzaamheid en een gemengde stad. Het programma bestaat uit vier bijeenkomsten. Elke bijeenkomst wordt ingeleid door een inspirerende spreker en afgesloten met een goed gesprek over wonen en stadsontwikkeling. Op basis van de feedback wil Mitros haar beleid en dienstverlening verder verbeteren. Geïnteresseerde jonge huurders kunnen zich aanmelden voor de informatieavond op donderdag 28 maart.

De Mitros Academy is een nieuw programma dat bestaat uit een viertal inhoudelijke bijeenkomsten in de avonduren. Tijdens deze sessies wordt steeds een ander thema besproken dat te maken heeft met ‘wonen’ in de breedste zin van het woord. Hoe betrek je huurders bij het energiezuiniger maken van duizenden woningen? Wat versta jij onder een leefbare wijk? En wat wordt de impact van slimmere huizen? Het zijn voorbeelden van vragen waarover de woningcorporatie graag met deze jonge doelgroep in gesprek gaat.

Voor wie is het?
Voor de Academy is Mitros op zoek naar:

  • Betrokken huurders
  • Van maximaal 30 jaar oud
  • Wier hart sneller gaat kloppen als de Dom in zicht is
  • Met interesse in de thema’s wonen en stadsontwikkeling
  • En zin om de grootste huisvester van de stad een spiegel voor te houden

Hoe werkt het?
Elke bijeenkomst begint met een maaltijd. Mitros regelt interessante sprekers die meer kunnen vertellen over actuele thema’s in de snelst groeiende stad van Nederland. Daarna volgt er een gesprek aan de hand van prikkelende stellingen. De avonden worden afgesloten met een informele borrel. Deelname is uiteraard gratis. Als deelnemers het programma kunnen gebruiken voor hun opleiding, dan denkt Mitros natuurlijk graag met ze mee.

Meer weten?
Meer informatie over de Mitros Academy staat op www.mitros.nl. Aanmelden voor de informatieavond op 28 maart kan via dit formulier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk