Misstanden PAUW bedrijven

Samenvatting: Het college heeft kennisgenomen van de conclusie van het onderzoek door bureau Berenschot dat er geen aanwijzingen zijn voor structurele misstanden en intimidatie bij Pauw Bedrijven. Uit het rapport van Berenschot valt te lezen dat PAUW een goed geleid en sociaal bedrijf is en dat er geen bijzondere reden tot zorg is ten aanzien van dit bedrijf. Het college vindt het wel van belang dat een goede invulling wordt gegeven aan de aandachtpunten uit het onderzoeksrapport door middel van een plan van aanpak en dat het Dagelijks Bestuur van Pauw bedrijven regelmatig rapporteert over de ontwikkelingen in het bedrijf en de organisatieveranderingen.

Beslispunten: – Met instemming kennis nemen van de conclusies uit het onderzoek van bureau Berenschot naar misstanden bij PAUW bedrijven.
– Aan het Dagelijks Bestuur van PAUW bedrijven te kennen geven dat het college het wenselijk vindt dat een plan van aanpak wordt gemaakt ten aanzien van de aandachtspunten uit het onderzoek.
– Het Dagelijks Bestuur van PAUW bedrijven verzoeken om regelmatig te rapporteren over de ontwikkelingen in het bedrijf en de organisatieveranderingen.
– De raad informeren met bijgevoegde brief.

Akkoord met voorstel m.d.v. dat het college kennis heeft genomen van de conclusies.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk