Mislukte overval op woning aan de Anemoonstraat

De politie in Nieuwegein is op zoek naar twee mannen die betrokken zouden zijn geweest bij een geweldsincident in Hoog Zandveld. Een woning aan de Anemoonstraat zou rond 08.00 uur zijn overvallen door twee personen die waren verkleed in kleding van PostNL. Bij de overval is niemand gewond geraakt. Een van de verdachten had een wapen bij zich.

Via Burgernet is vanmorgen een melding verspreid om uit te kijken naar het duo. Het zou gaan om twee mannen van 18-20 jaar oud met een getinte huidskleur. De recherche doet momenteel onderzoek naar het incident en vraagt getuigen zich te melden bij de politie.

Het duo ging er, nadat de bewoner schreeuwde, na het incident rennend vandoor richting de Irisstraat in de wijk. Wat zij precies op hun kerfstok hebben is op dit moment nog onduidelijk. De verdachten zijn nog niet gepakt. De politie vraagt het duo niet zelf te benaderen, maar direct met het alarmnummer 112 te bellen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren