Minibieb Het Pakhuisje geopend in Batau Noord

Houd je van lezen dan kun je terecht bij de onlangs geopende Minibieb Het Pakhuisje bij de Elandweide 130 in Nieuwegein. De minibieb werd feestelijk geopend door de Nieuwegeinse schrijfster Heleen van den Hoven. 20 Juni verschijnt haar thriller Het CARPA Complot. Zij won met korte verhalen al verschillende prijzen waaronder deze minibieb met boeken. Na een oproep op Facebook schonk zij de minibieb aan de eveneens Nieuwegeinse schrijfster Renée Blom. Heleen: “Ik hoop dat het een plek wordt waar mensen elkaar ontmoeten. Zelf leen ik vaak boeken uit, maar ik kom ze hier ook graag halen.”

Renée is er erg blij mee. Het Pakhuisje heeft ook een eigen Facebookpagina. “Iedereen kan altijd langskomen en gratis een boek lenen of ruilen. Ik hoop dat er een community van gebruikers ontstaat die op Facebook bijvoorbeeld hun mening over een boek gaan geven. Zo wordt Het Pakhuisje dan van ons allemaal. Dat zou ik heel erg leuk vinden.”

Heleen van den Hoven bij de Minibieb aan de Elandweide 130

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren