Minecraft-toernooi ‘Looking forward… 2018’ bij de bieb

Ben je gek op Minecraft en wil je graag laten zien hoe goed jij en je vrienden kunnen bouwen? Doe dan mee met het Minecraft-toernooi ‘Looking forward … 2018’ in bibliotheek De tweede verdieping en speel tegen andere Nieuwegeinse teams. Dit keer bouwen alle teams aan het gebouw van de toekomst voor Nieuwegein. Iedereen van negen tot en met veertien jaar kan in groepen van twee tot vier kinderen meedoen. Let op: elk team moet wel over minimaal één Minecraft-licentie voor de PC beschikken.

Het startevent is op donderdag 14 december (19.00 uur tot 20.00 uur)). Hier krijg je de spelregels uitgelegd en maak je kennis met de andere teams. Op vrijdag 5 januari (14.00 uur tot 15.00 uur) is de prijsuitreiking. Het winnende team krijgt ook dit keer weer een fantastisch prijzenpakket.

Aanmelden is verplicht voor het toernooi. Reserveer je plek via deze link. Hier vind je ook een uitleg van de spelregels.

Het Minecraft-toernooi wordt georganiseerd door bibliotheek De tweede verdieping in samenwerking met het jongerenwerk van MOvactor.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren