MindTuning Event in Green Village Nieuwegein

Word de beste versie van jezelf! Dat is het thema van het MindTuning Event op 17 mei in Green Village te Nieuwegein. Van 09.30 uur tot 16.30 uur zijn er doorlopend workshops en (interactieve) presentaties die je op weg helpen het beste uit jezelf en je carrière te halen.

Na een druk bezocht event vorig jaar mei, pakt Pieter Frijters, founder van de revolutionaire MindTuningmethode, dit keer nog groter uit. Naast Frijters en door hem opgeleide toptrainers geven de bekende Egostripper Rick van Asperen en ‘Turning fat into Love-goeroe’ Pauline Kerkhoff, beiden onder meer bekend van het programma Koffietijd, acte de présence.

Frijters, sinds 1992 de specialist op het gebied van het oplossen van angst, fobieën, stress, onzekerheid en burn-out en oprichter van Spreek.nl, hét bekendste trainingsinstituut voor spreken en presenteren: ‘Het event is bedoeld voor alle mensen die meer uit hun leven of carrière willen halen. Die korte metten willen maken met beperkende gedachten en ideeën over zichzelf. En die angst, onzekerheid of stress willen elimineren en hun dromen willen waarmaken.’

Deelnemers aan het event kunnen de hele dag aanschuiven bij workshops en presentaties naar keuze. Voor koffie, thee en na afloop een drankje wordt gezorgd. Tussen de middag staat er een heerlijke lunch voor hen klaar. Tickets á 98,- zijn te bestellen via 0182-612345 of via de website van MindTuning.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk