Mindfulness voor 50+ers

Oud politieofficier Klaas Stuive (foto), Yogameester en bewoner van het appartementencomplex de Nieuwe Baten heeft (in overleg met MOvactor) het initiatief op zich genomen om te starten met een cursus Mindfulness voor 50+ers. Hij roept belangstellenden op om zich bij hem aan te melden, zodat hij in januari met een groep deze cursus kan starten in het Buurtplein Batau.

Mindfulness of achtzaamheid is een gezondheidsmethode, waarvan de oorsprong ligt in het Boeddhisme. Het is gericht op volledige ontspanning, gezonde ademhaling en meditatie. De oefeningen bevorderen aantoonbaar lichamelijke en geestelijke welzijn. Mindfulness is vooral ook een effectieve remedie voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van overspannenheid, stress, slapeloosheid, bovenmatige vermoeidheid en/of verwerkingsproblemen. Alle oefeningen worden op een zachte manier uitgevoerd en zijn dus makkelijk te volgen voor 50+ers.

In 10 lessen en tegen zeer geringe kosten leert u vaardigheden aan om bewuster om te gaan met geestelijke en lichamelijke klachten, deze te aanvaarden, los te laten en in de toekomst te voorkomen. Bij voldoende belangstelling wordt op korte termijn een vrijblijvende kennismakingsles en meer informatie over Mindfulness gegeven. Aanmelden voor deze cursus of meer informatie kan bij Buurtplein Batau en/of via het e-mailadres k.stuive@planet.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren