Mindful afternoon in de bibliotheek

We hebben het tegenwoordig maar druk. Voor dat wat we beleven hebben we nauwelijks meer aandacht. In onze gedachten zijn we altijd al ‘een afspraak verder’. Wordt u weer bewust van uw handelingen, gevoelens en gedachten. Leer te genieten met mindfulness tijdens de mindful afternoon op zaterdag 21 april in bibliotheek ‘De tweede verdieping’. Een middag vol inspirerende lezingen en workshops.

Van 15.00 – 15.40 is er een lezing over mindfulness. Deze wordt gegeven door Frank Vernooij, psycholoog en mindfulness-trainer aan het St. Antonius Ziekenhuis. Daarna kunnen bezoekers kiezen uit een drietal workshops: een workshop ‘Mindful eten’ bij psycholoog Frank Vernooij, een workshop ‘Mindfulness in het dagelijks leven’ door Willem de Groote en een workshop ‘Zen tekenen’ door kunstenaar Petra Smits. De workshops duren tot 17.00.
De kaartjes voor de mindful afternoon zijn € 7,50 voor bibliotheekleden en € 12,50 voor overige deelnemers. Reserveren voor de mindful afternoon is verplicht en kan via actie@detweedeverdieping.nu. Vermeldt u ook met hoeveel personen u komt en aan welke workshop u deel wilt nemen. Voor de workshops geldt vol = vol. Als de workshop van uw eerste keuze vol zit, kunt u eventueel aan een andere workshop deelnemen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk