Minderjarige Nieuwegeiner opgepakt vanwege overval in Houten

Afgelopen zondag 5 september rond 20.15 uur is een 60-jarige bewoner uit Houten dat in zijn woning overvallen. Een van de daders is een minderjarige inwoner uit Nieuwegein. De politie had de melding groot opgeschaald en dirigeerde alle beschikbare eenheden naar de woning aan de Baarssloot in Houten. Vanuit de lucht keek de politiehelikopter mee. Ook verstuurde de meldkamer een Burgernetbericht.

Agenten die snel ter plaatse waren, zagen op het moment dat zij kwamen aanrijden dat twee verdachten er rennend vandoor gingen. Zij konden na een korte achtervolging direct worden aangehouden. Dankzij een Burgernetdeelnemer konden agenten in een nabij gelegen tuin de derde verdachte aanhouden.

De drie verdachten zijn 19, 16 en 15 jaar oud en komen uit Houten, Nieuwegein en Utrecht. Zij zitten nog vast. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij de overval.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren