Milieuvergunning voor Save Industriebanden ter inzage

Het college legt de definitieve milieuvergunning voor Save Industriebanden B.V. vanaf 10 december 2003 ter inzage in de Stadswinkel. Tot en met 20 januari 2004 kan, door middel van een brief aan de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, in beroep worden gegaan tegen de vergunning. Beroep kan alleen ingesteld worden door degene die al eerder bedenkingen heeft ingebracht tegen de ontwerpvergunning, of die kan aantonen dat hij/zij daartoe niet in staat was.

Save Industriebanden B.V. is een bedrijf waar aanvoer, opslag en expeditie van velgen, (industrie)banden en rubber tracks plaats vindt. Hierbij worden banden op wielen gemonteerd maar ook versleten banden gedemonteerd. De versleten banden worden vervolgens afgevoerd. Tevens vinden kleine aanpassingen en afwerkingen plaats ten behoeve van de montagewerkzaamheden. Hierbij moet gedacht worden aan het op kleine schaal verfspuiten en lassen. Save Industriebanden B.V. is gevestigd aan de Veldwade 10.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren