Milieuvergunning FOM Instituut Plasmafysica Rijnhuizen

Samenvatting: Het college heeft besloten FOM Instituut Plasmafysica Rijnhuizen een milieuvergunning te verlenen. Het betreft een revisievergunning voor het hele bedrijf, omdat de bestaande vergunning verouderd is. De milieuvergunning ligt van 26 januari tot en met 9 maart 2011 ter inzage in de Stadswinkel van de gemeente Nieuwegein. Tot en met 9 maart 2011 kan, door middel van een brief aan de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, in beroep worden gegaan tegen de vergunning. Beroep kan alleen ingesteld worden door belanghebbenden die al eerder zienswijzen naar voren hebben gebracht over de ontwerpvergunning, of die kunnen aantonen dat zij daartoe niet in staat waren.

Beslispunten: Aan het FOM Instituut Plasmafysica Rijnhuizen, gevestigd aan de Edisonbaan 14 te Nieuwegein een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer verlenen. Akkoord met voorstel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren