Middag over belastingteruggave in de Mantelzorg

Dinsdag 26 februari van 14.00 uur tot 16.00 uur, organiseert het Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein: ‘Belastingteruggaaf en overige inkomensontwikkelingen voor chronisch zieken en gehandicapten’ in het kerkelijk centrum de Bron aan de Buizerdlaan 1. Op deze, inmiddels jaarlijks terugkomende, middag wordt u bijgepraat over het invullen van het belastingbiljet en overige inkomensontwikkelingen voor chronisch zieken en gehandicapten. Het programma voor deze middag bevat de volgende onderwerpen:

    1. We nemen met elkaar de mogelijkheden door voor het opvoeren van aftrekposten bij de jaarlijkse opgave inkomstenbelasting.
    2. Ook de uitkeringen op grond van de Wet tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten passeren de revue.
    3. Veranderingen eigen bijdrage WMO en de gevolgen voor u komen extra aan bod.
    4. We maken vervolgens een klein uitstapje naar het Persoonsgebonden budget (PGB), de bijdrage WAO en het mantelzorgcompliment.
    5. Tenslotte gaan we nog even in op de belastingplannen van het kabinet en de gevolgen voor u.

Zoals gebruikelijk krijgt u de ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Kortom voldoende stof om die middag met elkaar te bespreken. Een goede mogelijkheid om weer helemaal bij te zijn over uw financiën als chronisch zieke of gehandicapte. Opgave: bij voorkeur via e-mail tot uiterlijk 21 februari bij Els Ingelse, coördinator Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein; e-mail: e.ingelse@vitrascmd.nl of tel. 06-20701209.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk